Homme
06. dets
-18...-7
-23...-8
Ülehomme
07. dets
-14...-5
-27...-8

Meelelahutus

Õigustatud hinnang? Lohutusvoorus võrdles Mihkel Raud lauljat tänavamuusikuga

Foto: Kalev Lilleorg
17:00 18. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Eile oli eetris "Eesti otsib superstaari" lohutusvoor, kus neli lauljat pälvisid endale koha finaalis. Oli esitusi, mis tekitasid kohtunikel külmavärinaid, kuid oli ka neid, mis kohtunike ootusi ei täitnud. Mihkel Raud võrdles Tanel Vaikjärve lauluoskuse taset tänavamuusikute omaga. 

Tanel Vaikjärv esitas lohutusvoorus loo "All of Me", mis kohtunik Koit Toomele väga meeldis. "Ma olen sinu hääle fänn ja laias laastus oli kõik väga ilus," rääkis Toome, kuid möönis, et mõned mustad noodid Vaikjärve esituses kõlasid. 

Kohtunik Birgit Sarrapi meelest oli samuti tegu väga ilusa etteastega ja lauluvalik hea. "Mingites hetkedes mulle tundus, et see esitus oli natukene toores, võib-olla oli sul närv," tõdes Sarrap, et vast oleks Vaikjärvel vaja läinud aega kauem laulu harjutada. 

Kohtunik Mihkel Raud aga teatas, et tema on leidnud uue referenstpunkti, mille alusel lauljaid hinnata. Selleks võrdluspunktiks on nimelt tänavamuusikud. Mihkli sõnul kuuleb ta Tallinnas ringi käies tihti tänavamuusikuid mängimas. "Sa laulsid sama hästi," ütles ta Vaikjäre esituse kohta. "Aga meie saates peab laulma paremini, aitäh," lisa Raud.

Kas Mihkli võrdlus oli õigustatud? Vaata Tanel Vaikjärve esitust videost:


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!