Täna
05. dets
-14...-3
-18...-4
Homme
06. dets
-17...-6
-22...-7

Meelelahutus

Vaata uuesti! Lohutusvoorust edasipääsenud lauljate esitused on sinu ees

10:30 18. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Eile oli TV3 otse-eetris ''Eesti otsib superstaari'' kaheksanda hooaja lohutusvoor ja nüüd on kõik finalistid selgunud. Lohutusvoorust said televaatajate hääletusel edasi Tiina Adamson, Maribel Vääna ja Marten Põldmets. Ülejäänud seitsme laulja seast otsustasid kohtunikud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud valida kümnendaks finalistiks Merili Käsperi.

Varasemates saadetes kindlustasid endale finaalis koha Andreas Pall, Diana Maria Tooming, Märten Männiste, Wanda-Helene Ollep, Alika Milova ja Ingmar Erik Kiviloo.

Juba järgmisel nädalal on TV3 otse-eetris esimene finaalsaade, kus kõik kümme finalisti esitavad oma muusikalise iidoli laulu. Kohtunike Birgit Sarrapi, Koit Toome ja Mihkel Raua ülesandeks on kommenteerida, kuidas noortel esitused õnnestuvad; vaatajad aga otsustavad, kes pääsevad järgmisesse finaalsaatesse. Enne finaalsaateid jõuavad TV3 eetrisse ka erisaated, mida juhib Mikk Mäe, kes on ise samuti superstaarisaates osalenud. Esimeses erisaates näeb, kuidas finalistid avafinaaliks valmistuvad, millised on ettevalmistused superstaarieluks, kuidas omavahel läbi saadakse jpm.

Vaata uuesti Tiina Adamsoni esitust:

Vaata uuesti Maribel Vääna esitust: 

Vaata uuesti Marten Põldmetsa esitust:

Vaata uuesti Merili Käsperi esitust:


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!