Võrdle originaaliga! Koit Toome oli pärast Alika esitust sõnatu: sa oled kindlasti minu lemmik Eesti naisartist

uudised.ee

Pühapäeval jõudis TV3 otse-eetrisse ''Eesti otsib superstaari'' viies finaalsaade, kus neli finalisti pidid võistlema kahes voorus, nii klubihiti kui ka eelmise aastatuhande Eesti lauluga. Suur favoriit Alika Milova valis esimeseks esituseks tuntud loo ''Dusk Till Dawn'', mille järel kohtunik Koit Toome oli sõnatu.

''Sulle ei saa mitte midagi öelda, sest sa oled nii hea. Ma ei suutnud muud jälgida, kui ainult seda, kuidas sa hingad ja laulad. See on nii ilus, kui su hääl läheb ära ja saab justkui haiget. Sul on hääles nii palju ilusaid nüansse,’’ ütles Birgit pärast Alika esitust ja lisas, et noor lauljatar teeb iga laulu enda omaks, mida peabki üks superstaar tegema. Koit ütles, et ta kuulaks Alikat veel ja veel. ‘’See, kuidas sa seda lugu laulsid.. Sa oled minu lemmik Eesti naisartist. Iga kord sa üllatad mind ja teed täiusliku numbri,'' avaldas Koit emotsionaalselt.

Vaata Alika Milova esitust laulust ''Dusk Till Dawn'' siit:

''Dusk Till Dawn'' lugu on kogunud ainuüksi Youtube's üle miljardi vaatamise ja seda esitab aritst nimega ZAYN, kes on Inglismaa laulja, laulukirjutaja, modell ja näitleja. Ta sai tuntuks Suurbritannia televõistluses "The X Factor'', kus ta määrati bändi One Direction koosseisu. 25. märtsil 2015 teatas Zayn oma bändist lahkumisest. Ta on korduvalt jäänud oma temperamentse käitumisega meedia huviorbiiti. Nimelt kirjutati hiljuti, et One Direction tuntuks saanud laulja Zayn Malik on lahku läinud oma kallimast Gigi Hadidist, kuna Gigi ema Yolanda Hadid süüdistab poplauljat enda löömises, kuid Zayn eitab juhtunut.

Kuula ZAYN - Dusk Till Dawn (Official Video) ft. Sia originaalesitust siit:

Kommentaarid puuduvad