Homme
22. jaan
-5...-1
-7...-1
Ülehomme
23. jaan
-6...1
-13...3

Meelelahutus

Vaata uuesti! Värsked staarisaate finalistid Alika ja Wanda esinesid saates "Inglite aeg"

Foto: TV3
11:17 21. detsember 2021
Autor: uudised.ee

TV3 traditsiooniline suur heategevussaade „Inglite aeg“ annab kõigile võimaluse abistada Eesti inimesi ja peresid, kelle eluteele on saatus veeretanud ootamatult raskeid katsumusi. Tänavu on saates viis liigutavat lugu, mille on kogunud ja kokku pannud saatejuht Tuuli-Ann Freienthal.

Südamlikkust lisavad loomulikult ka kaunid laulud armastatud muusikutelt ja artistidelt, kelle seas on ka „Eesti otsib superstaari“ värske hooaja finalist Märten Männiste, teise koha saavutanud Wanda-Helene ja võitja Alika Milova. Lauljate reas on lisaks Elina Born, Toomas Uibo, Ron-Jonathan Singson, Nele-Liis Vaiksoo ja Stefan.

Vaata kahte imelist esitust koos Wanda ja Alikaga!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!