Täna
22. okt
5...9
3...8
Homme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

Kirsti Timmer saab hädas naistelt ahistavaid sõnumeid: kui sa mind kohe ei aita, siis ma tapan end ära!

Foto: TV3Play
12:19 10. september 2021
Autor: uudised.ee

Tarokaartide ekspert Kirsti Timmer kirjutab oma blogis, et saab igapäevaselt 30-50 e-maili inimestelt, kes soovivad pääseda tema vastuvõtule. „Ma pean nendest inimestest väga lugu, nad on viinud end kurssi sellega, et minu vastuvõtule tulebki panna end kodulehe kaudu järjekorda.“ Siiski leidub aga ka neid, kes arvavad, et nemad peaksid Timmeri jutule pääsema kohe ja nüüd.

„On teatud hulk neid inimesi (need on naised), kes ei pea paljuks helistada mulle õhtul kell 23.30, hüsteeriliselt nutta ja nõuda, et neil on kohe abi vaja! Nendel on mehega tüli, pudel veini on ka juba joodud ja nüüd peaksin mina nende elulugu kuulama ja nõu andma. Saades eitava vastuse muutuvad nad agressiivseks, jätkavad helistamise, sõnumite saatmisega nii sms-iga kui Facebooki chati pommitamisega ja lõpp on enamasti sama: kui sa mind kohe ei aita, siis ma tapan end ära!“ paljastab Kirsti.

Manipulatsioonile Timmer aga ei allu. „Siis on need naised, kes kirjutavad enda elust ja lisavad telefoninumbri, helista! Ma tahan sinuga rääkida, kuula mu muret. Saades vastuse, et broneeri aeg vastuvõtule, vastavad nad, et ei! Nemad ei taha tasulist vastuvõttu, tahavad niisama rääkida, enda muret jagada! Nõu ja abi saada!“

Kirsti sõnul ei ole ta teiste inimeste jaoks prügikast, kuhu oma jamad kallata ja vabal ajal elab ta oma elu, mitte ei tegele teiste inimeste muredega. „Miks peaksid sina saama niisama minu aega kui teised ootavad järjekorras vastuvõttu?“

Loe pikemalt Kirsti blogist!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!