“Lihtsa elu” Triinu ja Sillet mäletad? Vaata, mis on neidudest tänaseks saanud

uudised.ee

"Lihtne elu" oli Eesti versioon Ameerika populaarsest tõsielusarjast "Simple Life", mis näitas, kuidas kaks läbi ja lõhki linnabeibet Triin ja Sille mõnda aega tavalises maatalus elavad, seal tööd teha rabavad ja kuidas nad talutöödega hakkama saavad. Saade jooksis TV3 ekraanil aastal 2005 ja oli rahva seas äärmiselt menukas.

Pärast kõmulist tõsielusaadet said nii Sille kui Triin tuule tiibadesse, ent märksõnad "Lihtne elu" jäid neid saatma veel aastateks.


Foto: TV3

Seriaalis kaasalöönud Sille Sutting on tänaseks uhke kolme lapse ema ja avalikkuse tähelepanu alt taandunud. Tema esimene laps, poeg Leon sündis 2016. aastal, tütar Celine 2018. aastal ja kolmas laps üsna varsti peale seda.

Sille on ametilt jumestuskunstnik, lisaks tegeleb ta ka fotograafia ning modellindusega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sille Sutting (@suttings)

Sarja teine kangelane Triin Tulev otsustas teha oma elus aga kannapöörde ja alustas 4 aastat tagasi juuraõpingutega Tallinna Ülikooli ühiskonnateaduste instituudis. Tänavu teenis Tulev ka Tartu Ülikoolis magistrikraadi antud erialal.

Oma Instagramis märgib Tulev, et talle meeldib lisaks tegeleda ka aiandusega ning ta on kätt proovinud ujumisriiete modellina. 

2014. aasta oktoobris tuli Triin Tulev "Pealtnägijas" avalikkuse ette šokeeriva ülestunnistusega, milles väitis, et tema toonane elukaaslane Rasmus Vesiloo kasutas tema kallal vägivalda. Sama aasta novembri lõpus jõudis hirmuäratav lugu ka Tulevi elulooraamatu "Elus" kaante vahele ning Tulev asutas heategevusfondi ja asus võitlust pidama naistevastase vägivalla vastu. Hiljem tunnistas Tulev, et esitas elulooraamatus valeinfot ja jõudis naisepeksmises süüdi mõistetud Vesilooga kompromissile.

Kommentaarid puuduvad