Kas sa orava luukerega rokkinud Iisaku-Priitu mäletad? Vaata, millega tegeleb mees täna

uudised.ee

2008. aastal "Eesti otsib superstaari" Jõhvi eelvoorus kollase Moskvitši, retro lilla ülikonnaga Iisaku nooruk Priit Pikhoff on jäänud paljudele tänaseni meelde. Orava luukerega rokkinud mees on tänaseks pereisa ja elab hoopis Tartus, kuid loodame, et sellegipoolest on tal orava luukere aeg-ajalt repertuaaris.

Üle kümne aasta tagasi eristus Priit kõikidest teistest märgatavalt. Tema välimus oli hästi läbimõeldud ja et esitlus veelgi rohkem meelde jääks, oli mees kaasa võtnud mitu pilli. Kuid tal olid ka muud plaanid väga paigas. ''Kui Elvis sai selleks kuulsaks, siis ta ostis oma emale roosa Cadillaci, mina tahaks ka oma emale ilusat autot osta,'' teates mees toona siiralt.

Mihkel Raud kiitis Priidu lipsu ja märkis pärast esitust, et ega ta vist Rein Rannapiga suvetuurile ei lähe ja seetõttu ütles ta ka Priidule resoluutse ei. Heidy Purga ja Rein Rannap saatsid noore mehe edasi järgmisesse vooru. Vaata kogu esitust lähemalt videost.

Kollase moskvitšiga staarisaatesse tulnud Iisaku-Priit on tänaseks väikese poja isa ja oma elu sättinud hoopis Tartusse. Ühtlasi on mees ennast Inforegistrisse lisanud FIE-na. Ta alustas ettevõtlusega peaaegu 4 aastat tagasi, mille juhatuse liige ta ka ise on. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud ühte ettevõtet.

Vaata Priidu imearmsat pilti oma pisitütrega:

Kommentaarid puuduvad