“Kodu keset linna” Henrit mäletad? Vaata, millega tegeleb noormees täna

uudised.ee

"Kodu keset linna" oli TV3 draamasari, mille tegevus keerles Tallinnas elava perekond Uuspere ümber. Sari oli esmakordselt eetris aastatel 2003-2006 ning 2007. aasta sügishooajal alustati taas seriaali näitamist ajanihkega, kus tegevus toimus viis aastat hiljem. 2011. aasta detsembris lõpetati sarja tootmine, kuna alustati uut sarja "Elu keset linna". 

Kõige esimene Henri osatäitja oli nooruke näitleja Henri Tamm aastatel 2003-2006. Sarjast oli sunnitud ta lahkuma üsna lihtsalt põhjusel - nimelt, kui sarjaga uuesti 2007 aastal alustati, oli seriaalis vahepeal aeg 5 aastat edasi liikunud. Henri ise sai tol ajal alles 13. aastaseks ehk ta poleks kuidagi saanud kehastada 16. aastast. Sama saatus tabas ka tema kaasnäitlejat Karola Suvistet, kes kehastas Marina (Alina Karmazina) ja Steni (Indrek Ojari) kuue-või seitsmeaastast last, sest näitleja ise sai alles kolmeseks.

Tamme ei jäetud aga loorberitele puhkama ja peagi pakuti talle uut rolli TV3 seriaalis "Helena", kus ta pidi kehastama kodutut Rainerit, kelle vanematest pole midagi teada. "Eks see ole ikka raskem küll, kui sa ei tohi dialoogi ajal kellelegi näkku vaadata, sest Rainer kardab inimesi ja usaldab ainult iseennast. Lisaks on ta natuke ulakas ja ebaviisakas," iseloomustas Henri toona oma tegelaskuju. Henri oli tol hetkel 11-aastane ja õppis Tallinna Reaalkooli V klassis.

Vaatamata juba noorest peast saadud kogemusele, ei näinud Henri ise end elukutselt näitejana ja eelistas rohkem tegeleda spordiga. Tänaseks on noormees avalikkuse eest taandunud, lõpetanud bakalaurusekraadiga Tartu Ülikooli ja töötab LHV pangas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henri Tamm (@hernitamm)

Kommentaarid puuduvad