Kas teadsid? Need tuntud eestlased on proovinud kätt tõsielusaadetes

uudised.ee

Tõsielusaated on ühed populaarseimad telemaastikul ja tihtipeale saavad just sellistest saadetest tuntuks mitmed inimesed, kes hiljem selle najal endale sissetulekut teenivad. Mitte alati aga ei kätke reality-saated endas kohtinguid ja joomist, vaid näiteks keskendutakse mõne uue talendi otsingule. Kuivõrd Eestimaa jääb kohati väikseks, siis teeme väikese ülevaate tuntud eestlastest, kes on mõnes kodu- või välismaises tõsielusaates kätt proovinud.

Staariparaad - "Elu veinimõisas" - Eesti, 2010

Esmakordselt TV3 ekraanile jõudnud tõsieluseriaal "Elu veinimõisas" lennutas viis tuntud eestlast Lõuna-Prantsusmaa veinimõisa. Saate esimeses hooajas osalesid raadiosaatejuht Alari Kivisaar, lauljad Eda Ines Etti, Piret Järvis, Rolf Junior ja stilist Ženja Fokin, kes pandi lihtsat talupojatööd tegema. Teises hooajas osalesid Maarja-Liis Ilus, Tanja Mihhailova, Lenna Kuurmaa, Ivar Must, Sven Lõhmus, Getter Jaani ja Mihkel Mattisen. Kolmandas hooajas olid osalisteks Teele Viira, Merlyn Uusküla, Mikk Saar, Karl-Erik Taukar, Koit Toome ja Eva Vaino.

Liis Lemsalu - "Blondid veinimõisas" - Eesti, 2012

Pärast "Elu veinimõisas" jooksis 2012 aastal TV3 ekraanil tõsielusaade "Blondid veinimõisas", mille raames viidi kuus glamuurset blondi Prantsusmaale veinikultuuri õppima. Saatest võtsid osa superstaar Liis Lemsalu, Miss Estonia Viktoria Azovskaja, võistlustantsija Aleksandra Žeregelja, laulja Triin Hunt, moedisainer Kati Veerme ja ürituste korraldaja Jana Pulk. Neidude seikluseid saatsid traktorid, kõplad, nõudlikud mõisamehed ja lõõmav kuumus.

Uku Suviste – “The Voice” – Venemaa, 2018

Uku Suviste suurimaks unistuseks oli pääseda Eurovisiooni lauluvõistlusele, kus ta tänavu kevadel ka lõppude lõpuks käis. Enne seda aga seadis Uku oma sihi hoopis Venemaa suunas ning osales 2018. aastal saates "The Voice". Ukul läks talendikonkursil üllatavalt hästi ning mees jõudis suisa kaheksa parima hulka.

Vello Vaher – “America’s Got Talent” – USA, 2016

Akrobaat Vello Vaher on ainus eestlane, kes on osalenud mõnes Ameerika Ühendriikide talendisaates. Saates “America’s Got Talent” sai ta oma oskusi näidata kolmel korral, sealjuures vaatas igat etteastet ligi 10 miljonit inimest. Vello teekond lõppes aga veerandfinaalis, kui neljast kohtunikust ei olnud tema edasipääsuga nõus Simon Cowell, ent lõpuks jäi puudu ka televaatajate häältest. 

Anu Saagim – “Big Brother” – Soome, 2013

Kes oleks osanud arvata, et meie esibravuuritar Anu Saagim on tõepoolest osa võtnud tõsielusaatest? Nii aga tõesti oli, kui Anu osales 2013. aastal Soome tõsielusarjas. “Big Brother”. Saates pakkus Anu endale kohaselt ohtralt showd – ta solvas Soome mehi, kooris end mullivannis paljaks, kakles kohaliku rokkbändi kitarristiga ja saavutas lõpuks 16 osaleja seas auväärse kolmanda koha.

Marilyn Kerro – “Selgeltnägijate tuleproov” – Venemaa, 2013, 2015, 2016

Tänaseks äärmiselt tuntud nõid ja ennustaja Marilyn Kerro kogus esmakordselt tuntust just Venemaa selgeltnägijate saate kaudu. Rakverest pärit Kerro osales saates lausa kolmel hooajal ning jäi iga kord teiseks. Sellest hoolimata võitis ta lugematul hulgal austajaid ning on tänaseks eestlaste seas palavalt armastatud. Kerro postitab iganädalaselt Youtube'i ka video, kus ta erinevatel teemadel tarokaartidega ennustab. 

 

Kommentaarid puuduvad