13 ILUOPERATSIOONI! “Minu imelise muutumise” ühe osaleja peale kulus saate ajaloo suurim summa

uudised.ee

Saate “Minu imeline muutumine” kõige kulukam ja suurem töö viidi läbi osaleja Merikese peal. Kahe aasta jooksul käis Merike 13 operatsioonil ning sai endale lisaks ka uued hambad. 

“Minu imeline muutumine” oli saade, mis tõi televaatajateni uskumatud lood sellest, kuidas operatsioonisaalist saadud uus välimus keerab inimeste elus täiesti uue lehekülje. Osalejad tegid läbi radikaasleid operatsioone – ninaplastika, maovähendusoperatsioon, rasvaimu, uued hambad ja muud iluprotseduurid. Koos uue välimusega said osalejad võimaluse elada oma elu nii, nagu nad alati on soovinud.

Merikese osa jõudis eetrisse 2019. aastal. Muutumise teekonda alustades kaalus lühikest kasvu naine 143 kilogrammi. Merikesel oli probleeme liikumisega ja kõikvõimalike igapäevatoimingutega – põlved valutasid, trepist alla minek oli suur ettevõtmine, kõrge vererõhk. Samuti tõdes naine toona, et sobivaid on äärmiselt keeruline leida ja peab laskma endale Soomest riideid osta. Kõige keerulisemaks oli Merikese jaoks õhtustest söömingutest loobumine, mis tema kaalu ka kõige enam kasvatasid.

Merike kaotas kahe aastaga pool oma kehakaalust, kaaludes lõpuks 72 kilogrammi. Merike läbis näo, kõhu-, õlavarre-, kaela-, selja-, reie, ja tuharaplastika. Lisaks BYPASS operatsiooni, rasvaimu, rindade korrigeerimise, ülalaugude plastika, näonaha pingutuse ja hambaravi. 

Kõik Merikese tuttavad ja saatetiim olid väga uhked Merikese saavutuse üle. Merikese enda sõnul tundis ta, et oleks nagu kookonist välja saanud. “Luban iseendale, et ma hoian seda, mida oleme koos saavutanud,” lausu Merike saatetiimile. 

Kommentaarid puuduvad