Kas Sa mäletad Ice Dog M-i? Ott Lepland meenutas esmakohtumist Kristjan Jõekaldaga

uudised.ee

Eilses “Teet, Kristjan ja sõbrad” saates käis külas armastatud laulja Ott Lepland,  kes esitles televaatajatele oma uut lugu ja rääkis praegustest töödest ning tegemistest. Lisaks meenutas Lepland esimest kohtumist Jõekaldaga. 

“Ma mäletan ma kohtusin esimest korda Kristjaniga siinsamas TV3-e majas. See võis olla aasta 1996, “ meenutas Lepland. Laulja sõnul olid sel hetkel Kristjanil veel lumivalged juuksed ja kohtumise hetkel kandis ta valget ülikonda. 

Margna ja Jõekalda juhtisid sel ajal meeleolukat ja interaktiivset telemängu “Teet or Alive”, mida ka Lepland lapsena palju telekast jälgis. Jõekalda kehastas telemängus vihjemängu juhti Ice Dog M-i. 

“Ma mäletan väga hästi seda hetke. Ma tulin siia TV3-e majja, nägin Kristjani ja ütlesin emale, et vaata Ice Dog M!” rääkis Lepland esmakohtumisest. Muusiku sõnul läks ta kohe tuttavat telenägu tervitama ning Jõekalda oli patsutanud teda peale ja teretanud vastu. 

“No näed, vaata mismoodi nüüd on need kaalukausid muutunud,” ütles Jõekalda. “Mina käin ja ütlen oma emale, et näe vaata Ott Lepland,” tõdes saatejuht. 

Vaata Ott Lepladiga tehtud intervjuud "Teet, Kristjan ja sõbrad" saatest. 

 

 

 

Kommentaarid puuduvad