Trimmis tuharad ja meheotsingud: legendaarse Mendi-Anna teekond teleekraanil

uudised.ee

Telestaar Anna Jankelevitš on televaatajatele meelde jäänud mitmetest saadetest. Säravat ja karismaatilist Annat on kaamerad armastanud - ta on osalenud nii meeleolukas kaalulangetussaates, proovinud kätt ilmatüdrukuna kui mänginud kodumaises komöödiaseriaalis. 

Tantsusaate Anna

Annat võis esimest korda näha 2012. aastal kevadel TV3 telesarjas "Tantsi tagumik trimmi". Sarjas osalesid ülekaalulised inimesed, kes püüdsid vabaneda liigsetest kilodest füüsilise treeningu ehk tantsu abil. Saadet juhtis lauljanna Teele Viira ning kohtunikeks olid iluuisutamistreener Anna Levandi, lavastaja ja koreograaf Teet Kask ning toonane Elu24 peatoimetaja Anu Saagim. 

Anna tantsupartneriks ja treeneriks oli Marek Vetik, kes oli tol ajal tantsustuudiote D-Lux ja Tantsugeen treener.  Anna ja Marek pidasid võistlustules vastu kuuenda saateni ning langesid siis konkurentsist välja. 

"Mendi-Anna"

Peale tantsusaates osalemist sai Anna pakkumise mängida kodumaises politseikomöödias “Ment”. 25-aastane särasilmne Anna läbis kaameraproovi edukalt ning sai seriaalis ühe peategelase rolli ning kehastas politseinikku nimega Relika Solnoskova.

“Kuna mulle väga meeldis nende käsikiri ja roll, mida kehastama pidin, olin proovivõtetega kohe nõus. Läksin kohale, tegin, mida paluti ehk siis pidin erinevatesse rollidesse sisse elama nende sõrmenipsu peale. Mulle see sobis ja neile meeldis, mida nad nägid,” rääkis Anna toona Buduaarile.

Tol ajal kiirsöögirestorani juhatajana töötanud Annal oli näitlemispisik küljes juba lapsena ning ta ema oli veendunud, et tütar on näitlejaks sündinud.

Seriaal jõudis TV3 eetrisse 2012. aasta sügisel ning kokku oli seriaalil kolm hooaega. Viimane osa oli eetris 2013. aasta sügisel.

"Ilma Anna"

2013. aasta sügisel sai Annat näha "Seitsmeste uudiste" ilmateadustaja rollis ja seda seoses samal õhtul uue hooajaga startinud sarja "Ment" alguse puhul.

"Armu-Anna"

Ei läinud kaua aega mööda, kui 2014. aasta kevadel säras Anna uuesti teleekraanil. TV3 eetrisse jõudis tõsielusari “Anna otsib meest”. 26-aastane telestaar Anna soovis täita oma suurima unistuse - leida unistuste mees.



Anna armastuseotsingud toimusid päikeselisel Siinail, Egiptuses. Saates osalesid kaheksa meest, kes noore naise südant proovisid võita. Igal nädalal saatis Anna Eestisse tagasi ühe mehe, kellega ta potentsiaalset tulevikku ei näinud. Saate lõpuks naisel armastust leida ei õnnestunud, kuid armastuse leidis hoopis temaga Egiptuses kaasas olnud sõbrannna Kristiina. Kristiinal tekkis armastuse ühe saates osalenud mehega.



Anna "Kättemaksukontoris"

2017. aastal mängis Anna kodumaises seriaalis “Kättemaksukontor”. Telestaar kehastas medõde Aleksandra Puvvat.

Filmi Anna

2019. aastal täitus telestaari pikaaegne unistus ning ta sai oma esimese rolli täispikas filmis. Anna mängis kodumaises hittkomöödias “Klassikokkutulek 3: Ristiisad” ning säras kaamera ees taaskord Ago Andersoniga. “Lõpuks avanes mul võimalus Reinuškat musitada!” ütles Anna Kroonikale. Sellega viitas ta oma filmipartnerile Ago Andersonile, kes mängis temaga koos seriaalis “Ment" poltseiniku Rein Paabelit.

Juba filmi esilinastusel tähendati, et naine on viimaste aastatega kaotanud üle poolesaja kilo.

Tänaseks on naine suurepärases vormis ning elab hetkel Venemaal. 

 

Kommentaarid puuduvad