Vapustav! Erik Orgu kaalusaade võimaldas ühel osalejal täita oma unistuse ja jääda lapseootele

uudised.ee

2013. aastal kaalulangetussaates „Kaalul on rohkem kui elu» osalenud Kristel tegi saates läbi imelise muutumise ja saavutas tänu sellele oma unistus – naine sai taaskord emaks.

Saatesse minnes oli kaalus 31-aastane Kristel 109 kilogrammi ning tal oli palju terviseprobleeme. Naise unistus oli langetada kaalu, et uuesti emaks saada, sest tervislik seisund seda tollel hetkel ei võimaldanud. Kristeli sõnul andis tema elukaaslane ka lubaduse, et kui naisele läheb selga kleit numbriga 40, siis ostab mees talle pruutkleidi.

Oma soovide elluviimiseks tuli Kristelil muutuda ja seda ta ka tegi. Kristel võttis kaalust alla lausa 40 kilogrammi – viimasel kaalumisel, aasta aega pärast teekonna algust näitas kaal 69 kilogrammi.

„Kaalul on rohkem kui elu“ saatejuht Erik Orgu meelest on Kristel olnud üks kõige inspireerivamaid kaalusaadetes osalejaid läbi aegade. Eriku sõnul teatas Kristel enne viimase saateosa filmimist, et on jäänud lapse ootele ning ootab kaksikuid. „Kaks uut elu sai võimalikuks, ükski teine muutumislugu ei ole tegelikult sellest üle olnud,“ rääkis Orgu uhkusetundega.

 

"Kaalul on rohkem kui elu" Kristeli inspireerivat muutumislugu saab näha TV3Playst:

Kommentaarid puuduvad