Tõeline staariparaad! Vaata, millised tuntud näod on mänginud “Klassikokkutuleku” filmides

uudised.ee

Viimastel nädalatel on reede õhtuti TV3-e vaatajaid naerutanud kodumaine filmitriloogia "Klassikokkutulek". Täna jõuab eerisse kolmas osa - "Klassikokkutulek 3: Ristiisad". Filmides säravad lisaks suurepärastele näitlejatele ka mitmed avaliku elu tegelased - tippsportlastest ja restoraniomanikest tuntud saatejuhtideni.

Vaata, kes avaliku elu tegelastest on filmitriloogias erinevaid rolle kehastanud:

Henry Kõrvits aka räppar Genka


Foto: Heiki Rebane

Üht peaosatäitjat kehastav Henry Kõrvits on avalikkusele tuntud räpparina. Filmitriloogias Toomase rolli kehastanud Genka tõestas, et on lisaks ka väga hea näitleja. Eesti näitleja Tambet Tuisk on samuti Genka näitlemisoskust esile tõstnud ja kiitnud. "Nii hästi või orgaaniliselt, nagu Genka seda rolli teeb, poleks mina suutnud," tõdes Tuisk, et kui alguses Genka rolli talle pakuti, siis tagantjärele mõeldes on tal siiralt hea meel, et ta pakkumisest loobus ning räppar osa endale sai. 

 

Restoraniomanik Gerli Rosenfeld-Aavik


Foto: Andri Peetso

Üritustekorraldaja, seltskonnadaam ja Tabasalus asuva Lucca restorani omanik Gerli Rosenfeld täitis kodumaise filmi esimeses osas muusik Toomase fännitüdruku rolli. Gerlit võib tegelikult pidada ka näitlejannaks, sest naine on varasemalt kaasa teinud kodumaistes seriaalides "Köök" ja "Lillepood". Samuti on ta mänginud filmis "Vasaku jala reede" ja "Restart".  

 

Lauljanna Tanja Mihhailova-Saar


Foto: Daisy Leppard

Tanja on tuntud Eesti laulja, kes täitis tähtsa rolli filmis "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused". Tema kehastatavaks tegelaseks oli blogija Gitte. Tegemist oli esimese suure filmirolliga lauljanna jaoks. Varasemalt on ta kaamerate ees olnud palju - lauljanna on osalenud erinevates meelelahutussaadetes nii osaleja kui ka kohtuniku rollis ning samuti teinud rolli TV3 telesarjas "Kodu keset linna"  aastatel 2008–2009, kus mängis ettekandja Larat. Lisaks on ta kaasa löönud mitmetes muusikalides ning teinud ka ühe kõrvalosa filmis "Georg", kus kehastas baleriini. 

 

Ajakirjanik ja saatejuht Eeva Esse


Foto: Madis Veltman

Eeva Esset said vaatajad näha samuti filmitriloogia teises osas, kus Eeval oli väikene kõrvalosa raadiosaatejuhina. Igapäevaselt toimetab Eeva tele- ja ajakirjandusmaastikul ning on ka päriselus olnud raadiosaatejuht Raadios 2-s.

 

Saatejuht Anu Välba


Foto: Teet Malsroos/ Õhtuleht

Kolmel korral Eesti Meelelahutusauhindade jagamisel aasta parimaks naissaatejuhiks valitud Anu Välba mängis "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" filmis kiirkohtingu ürituse õhtujuhti. 

 

Saatejuht ja telenägu Kristjan Jõekalda


Foto: TV3

Armastatud telenägu Kristjan Jõekalda mängis filmitriloogia teises osas pulmaisa. Varasemalt on ta televaatajatele tuntud oma saadetest, kuid teinud väikese rolli ka kodumaises seriaalis "Viimane võmm".

 

Muusik Stig Rästa


Foto: Erlend Štraub/Õhtuleht

Muusik ja laulja Stig Rästa mängis kodumaise hittkomöödia teises osas DJ-d ja Toomase suurt konkurenti. Varasemalt on Stig mänginud ka ühes Soome filmis "Kuudes kerta". 

 

Meelelahutaja ja telenägu Brigite Susanne Hunt


Foto: Andrei Ozdoba/Pressimaterjal

Filmis "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" sai ekraanil näha ka säravat Brigitte Susanne Hunti, kes kehastas lõbutüdruk Niina rolli. Filmis maksti Niinale selle eest, et ta oleks Andresele (Ago Anderson) kaaslaseks ning teeskleks, et on temasse arumunud. Varasemalt on Brigitte mänginud filmides "Nullpunkt" ja "Kiirtee põrgusse" ning seriaalis "Doktor Silva".

 

Supermodell Karmen Pedaru


Foto: Ilmar Saabas/Delfi

Supermodell täitis kodumaise filmitriloogia kolmandas osas Isabella rolli. Isabella tegelane oli tegelikult illusioon - teda sai filmis näha vaid Andrese unenäos. Andres nägi unes, et supermodell on tema naine.

 

Kiiruisutaja Saskia Alusalu


Foto: Madis Veltman/Delfi

Kiiruisutaja mängis "Klassikokkutuleku" kolmandas osas väikest kõrvalosa. Tema kehastatava tegelase nimi oli Pille.

 

"Klassikokkutulek 3: Ristiisad" on eetris juba täna õhtu kell 20.00 TV3-s.

Kommentaarid puuduvad