Juubelipidu, eetriaps ja lahutatud perekond! 2021 pakkus ohtralt emotsionaalseid telesündmusi

uudised.ee

Aasta 2021 on peagi otsakorral ja aeg on lennanud justkui linnutiivul. Kuigi maailmas möllab jätkuvalt koroonaviirus ja pandeemiast väljumist veel ei paista, pakkus möödunud aasta ka ohtralt positiivseid emotsioone. Vaatame hetkeks ajas tagasi ja teeme ülevaate viiest toredast telesündmusest, mis meid liigutasid.

"Seitsmeste" intervjuu kolmikute ema Kadi Soopiga

"Seitsmeste" stuudios käis külas kolmikute ema Kadi Soop, kes rääkis avameelselt loo oma lastest, kellest kaks sündis siia ilma haigetena. Nende kõne ja kognitiivsed oskused ei vasta tavalisele kolme aastase omale. ''Nende mõistmiseks tuleb silmist ja südamest soovi lugeda ning nad ei oska ennast kõnes väljendada,'' avaldas Kadi toona. Kuid tema sõnul oli siiski kõige raskem ühiskonna poolt tulev halvakspanu. Intervjuu oli üsna kaootiline ning Kadi lapsed jooksid mööda stuudiot ringi, ent kõige üllatavam oli lõpp, kui saatejuht Kethi Uibomäe Kadile suure kallistuse tegi.

Naljakas hetk saates "Eesti otsib superstaari"

Tänavu toimus suurejooneline "Eesti otsib superstaari" uus hooaeg, kus sajad noored lootsid sillutada tee lauljakarjääri suunas. Saate võitis ülekaalukalt Alika Milova ja enne teda langes võistlustulest mitu andekat noort lauljat. Enne, kui üldse finaalsaadeteni jõuti, tuli läbida eelvoorud ja peale seda omakorda lohutusvoorud. Seal leidis aset ka naljakas hetk, kui üks osalejatest Marten Põldmets isegi aru ei saanud, et on edasi pääsenud. Vaata videost!

Uudisteankru Mart Mardisalu tütar sattus otse-eetris kaamerapilti

Tänavu augustis "Suviste Seitsmeste" filmimise ajal leidis aset tore ja humoorikas hetk, kui uudiseid lugeva Mart Mardisalu väike tütar kogemata keset otse-eetrit kaamerapilti sattus. Kas tegemist oli kõigest lustaka eetriapsakaga või oli just see hetk noorele tüdrukule alguseks staažikale telekarjäärile, seda näitab aeg. Vaata videost!

Kristjan Jõekalda sai juubelisünnipäeva puhul äärmiselt erilise kingituse

Tänavu 14. septembril tähistas armastatud saatejuht ja telenägu Kristjan Jõekalda oma 50. sünnipäeva. Selle puhul kogunes kogu TV3 töötajaskond maja ette, et juubilarile õnne soovida ja üles võeti ka viisijupike. Kuna ükski sünnipäev ei möödu kingitusteta, tegi TV3 midagi erilist - Kristjanile kingiti tema enda nimeline pink! Juubilar ei jäänud sellele muidugi pikalt istuma, vaid viis selle koju ja kasutab tänaseni. Vaata videost!

35 aastat lahus olnud isa ja tütar leidsid teineteist tänu "Sotid selgeks" saatele

Tänavu kevadel raputas telemaastikku eriti südantkriipiv lugu eesti mehest Viktorist, kelle kõige suurem soov oli leida üles oma tütar, keda ta ei olnud näinud 35 aastat. Imelisel kombel õnnestuski saatemeeskonnal Viktori tütar Saksamaalt üles leida ja ühtlasi tuli välja, et ka tütar oli oma isa terve elu otsinud. Pikk ootus sai suvel läbi, kui isa ja tütar said teineteist esimest korda pärast 35 aastat kallistada ja näha. Vaata videost!

Kommentaarid puuduvad