Kas tunned ära? 7 suvefestivali tüüpi, keda kindlasti mõnel üritusel kohtad

Seitsmesed

Eestima suvefestivalid, mida tänavusel suvel eriliselt palju toimub on kõik omamoodi võluvad, kuid üheltki neist ei pääse ilma kindlate tüüpideta, kes aastast aastasse üritustel kohal on ning mõnel korral ehk su festivalikülastuse päästavad, kuid enamustel kordadel siiski vastupidiselt kogu ürituse ära lörtsivad.

Õllevend - Tead ju küll seda tüüpi, kellel on hinge all juba omajagu vägijooki, kuid kuna sellest otseloomulikult ei piisa, seisab ta tuigerdades järjekorras ning kui on tema kord tellida, palub ta korraga 6 topsi õlut, mõtlemata kuidas ta kogu selle koorma endaga kaasa viib. Eesmärk vajab aga täitmist ja tavaliselt suudab selline tüüp kõik need topsid kuidagi kätte mahutada, seejuures kõik ümbritsevad inimesed leivamärjukesega täis pritsida ning nii mõnegi topsidest kindlasti ka maha pillata, kuid omamoodi festivali elamuse tekitajana jääb ta kindlasti sulle meelde!

Kriiskavad tantsupepud - See on umbes 2 või 3-liikmeline punt, kes kindlasti peomöllus silma torkab, sest nad on lihtsalt nii lärmakad ja ülepulbitsevalt heas tujus, et neid nähes on esimene mõte leida kuskilt kõrvatropid.

Burksi vend - Vana hea retroburks. Ainuüksi selle pärast tasubki juba vabas õhus toimuvatel festivalidel käia. See tüüp teab täpselt, et enne ei lahku ta ürituselt, kui on oma burgeri saanud. Olgu see järjekorra saba kui pikk tahes.

Suhtlemise liblikas - See on selline lustakas ja omamoodi vennike, kes lihtsalt kleepub igassse seltskonda täiesti suvalise jutuga. Kui oled teda juba kuulama jäänud, siis võid kindel olla, et ta jääb teie seltskonna juurde juba pikemaks peatuma ja ära ei ole teda ka võimalik ajada, sest ta lihtsalt on juba selline sotsiaalne liblikas, et leiab alati põhjuse tagasi tulla.

Eksinud Instabeibe - See on selline omamoodi ja uuem nähtus suveüritustel. Ta ei ole päris kindel miks ta sellisel räpasel üritusel viibib ja kõik on natuke “iuu”, aga samas peab kohal olema, sest "noo see on praegu täiega popp". Enamus festivalil veedetud ajast kulub kindlasti vetsus käimisele ja enese korrastamisele ja otseloomulikult kõikvõimalikes poosides endast piltide tegemisele ning seejärel Wifi ühenduse otsimisele, et saaks värskemaid selfiesid sotsiaalmeedia kanalites jagada.

“Mul läheb juba kolmas päev” tüüp - Kindlalt on ta mõnel sinu suvefestivalil kohal. Enamasti tunneb ta ära järgmiste tunnusmärkide järgi: näpud püsti, asjad kõik ära kaotanud aga jätkuvalt pidumeeleolus. On umbes 80 protsendiline tõenäosus et ka ülakeha on tal paljas ja särk kuidagi moodi pükste külge seotud.

Armunud tuvid - See on selline pisut läägemat tüüp paarike, kes kohe üldse ei suuda teineteisest eemal olla. Ükskõik kus - vetsus või ootesabas, peaasi, et koos. Enamasti on nad mõne kontserdi ajal keset peomöllu nii teineteise külge liibunud, et unustavad vist üldse ära, et avalikus kohas viibivad. Sageli tekib neid nähes küsimus, miks nad üldse festivalile tulnud on, kui võiks hoopis kvaliteetsemalt kodus kahekesi olles aega veeta.

Foto: Delfi

 

 

 

 

 

Kommentaarid puuduvad