„Ajujahi“ õnnelik võitja on täna „Duublis“!

uudised.ee

Äsja võitis Eesti suurima äriideede konkursi “Ajujaht” idufirma Pagerr, mille esindaja Rudolf-Gustav Hanni on täna külas „Duubli“ stuudios.

Pagerr on ettevõte, mis arendab uudset lahendust suunata trükiste tellimused trükikodades muidu kasutamata jäävale materjalile. Kasutamata paberpinnale trükkimine tähendab võimalust pakkuda odavamat hinda ja säästa loodust. „Ajujahi“ võit tõi Pagerrile 30 000-eurose auhinnaraha.

„Olime väga õnnelikud, et meile anti võimalus osaleda „Ajujahi“ programmis. Oleme teinud suure arengu ja saanud häid sõpru,“ sõnas Pagerri tiimi liige Rudolf-Gustav Hanni, lisades, et loodetavasti inspireerib ja motiveerib Pagerr kõiki valima loodussõbralikumaid lahendusi. Rudolf-Gustav Hanni on täna ka „Duubli“ stuudios, et „Ajujahi“ teekonnast, firmast ja võiduemotsioonidest lähemalt rääkida.

„Ajujahi“ II koha ja 15 000 eurot sai tõlkeplatvormi rajav Aligner ning III koha ja 5000 eurot Sharewell, mis aitab uutele toodete ja teenustele testkasutajaid leida. Lisaks sai Aligner 89 000-eurose äriinglite investeeringu. “Ajujahi” parimaks sotsiaalseks ettevõtteks valiti Tartu tudengite loodud vabatahtlike võrgustik CommuniCare.

Eesti suurima äriideede konkursi Ajujaht ellukutsuja on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS), partner SEB ja suurtoetajad Elisa ning Maxima. Lisaks neile toetavad Ajujahti Lingvist, Advokaadibüroo TRINITI, UMA Workspace, Tallinna linn, Tartu linn, Pärnu linn, Harku vald, Saue vald ja Tartu Loomemajanduskeskus. Ajujahi elluviimist rahastab EAS Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.

„Ajujahi“ võitja Pagerri esindaja on täna külas TV3 „Duubli“ otsesaates, mis algab kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad