Täna
11. juul
14...19
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

TV3 Duubel

„Suvine Duubel“ avab TV3 suve täna Tallinna Loomaaias!

14:17 01. juuni 2020

Täna alustab suvehooajaga TV3 ning tänasest on TV3 argiõhtutes ka „Suvine Duubel“, kus Eestimaa suvesündmused toovad vaatajateni saatejuhid Liis Lusmägi, Taavi Libe, Jürgen Pärnsalu, Tuuli-Ann Freienthal ja Erkki Sarapuu. Õhtune avasaade jõuab eetrisse Tallinna Loomaaiast.

 „Suvise Duubli“ meeskond avab hooaja lastekaitsepäeva meeleoludes Tallinna Loomaaias ning saatesse on oodata palju üllatusi.  

Sel suvel jõuavadki „Suvise Duubli“ saated eetrisse erinevatest Eestimaa paikadest ning meeskond vurab ringi nn Duubli-tooni helerohelise autoga, uudistades suvesündmusi, hoides toimuvaga kursis ning tuues argiõhtutesse hea tuju ja mõnusa suvemeeleolu. Kui aga seltskond reisimisse pausi teeb, jõuab saade eetrisse Rae Golfi vabaõhustuudiost.

Oodata on inspireerivaid kohtumisi, haaravaid vaatajamänge ning põnevaid eriprojekte. Näiteks reedeti on Taavi Libe juhtimisel eetris „Hitikaart“, mis kaardistab Eesti hitte, mille laulusõnadest võib leida viiteid paikadele Eesti kaardil. Esimene saade jõuab vaatajateni juba 5.juuni õhtul ning siis avab Taavi Libe mulluse Nublu ja Gameboy Tetrise “Für Oksana” superhitiks saamise fenomeni. Juba nädal hiljem läheb Taavi Libe aga koos Ivo Linnaga järgmise legendaarse hitiga seotud radu avastama.

Loomulikult ootab toimetus vaatajatelt vihjed põnevate ettevõtmiste ja paikade kohta, kuhu „Suvise Duubli“ tiim külla võiks tulla: duubel@tv3.ee

„Suvine Duubel“ on TV3s argiõhtuti kell 19.30.

  • Enim hinnatud
  • Enim vaadatud
  • Viimati lisatud