Suunamudimine toob Ženja Fokinile leiva lauale: tegelikult saaksin ma ainult sellega väga hästi elatud

Duubel

Moodsatel aegadel ei alustata hommikut must kohvi ja ajalehega, vaid telefoni ja ilusate fotodega Instagramis. "Duubel" uuris mogurmaanilt Ženja Fokinilt ja lauljatar Elina Nechayevalt, kuidas ikkagi aitab Instagram ilusaks ja rikkaks saada?

Moegurmaanil Ženja Fokinil on Instagramis üle 22 tuhande jälgija ja võiks arvata, et kõik koostööalased postitused on väga täpselt kalkuleeritud ja sisu planeeritud, kuid nii see päris ei ole. Ženja sõnul jääb õnneks mänguruumi ka ja nii mõnedki postitused lähevad üles tunnetuse pealt. "Mul on hea meel, et ma olen omadega sealmaal, et ma ei pea enam iga brändiga koostööd tegema, vaid ma saan neid valikuid ise teha," rõõmustab ta.

"Minul kasvas jälgijaskond Eurovisiooni ajal," räägib üle 29 tuhande jälgijaga Nechayeva, kelle hinnangul lisandus umbes 50 tuhat just Eurovisiooni lauluvõistluse ajal.

Ženja toonitab, et Instagrami kõrval ei tohiks ikkagi päris elu ära unustada. Kõik päevad ei ole vennad ja on ka kehvemaid aegu. "Mulle endale meeldib Instagrami puhul see vahetus, eriti see stroyde pool," ütleb ta, et mõningate postituste puhul on ju tore, et see 24 tunni pärast kaob.

Väide, et Eestis on mõjuisikuks olemise eest saadud summad üüratult suured, on liialdus. Sellegipoolest tunnistab moeguru, et Läti ja Leedu kolleege teevad Eestis mõjuisikutele makstavad tasud ikka kadedaks.  

Vaata täispikka intervjuud videoloost!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11012752[/embed]

Kommentaarid puuduvad