Ooperilaulja Mirjam Mesak: kardan kogu aeg, et võin enda töö kaotada

Duubel

Rahvusooperis Estonia jõuab lavale läbi aastakümnete publikumenu pälvinud muusikaline situatsioonikomöödia „Don Pasquale”, kus Norina rolli kannab ooperilaulja Mirjam Mesak.

Mesaki lauljatee sai alguse ETV laululapsena, ta on käinud Eurovisioonil taustalauljana Urban Symphony koosseisus, kuid ühel hetkel tegi otsuse klassikalise muusika kasuks. "See tundus mulle väljakutsena, mis oli küll alguses hirmutav," kommenteeris Mesak, miks ta otsustas ooperilauljaks hakata. 

"Don Pasquale” on tema sõnul lõbus etteaste. "See on lihtne lugu, kuidas ühest situatsioonist võib tulla palju poleemikat," võttis ta loo lühidalt kokku. 

Mesak on öelnud, et peab ennast iga päev näpistama, et üles ärgata sellest imelisest unest, mis on tema tänane elu - see tähendab elu ooperilavadel. Ooperilauljanna rääkis, et see tekitab ka hirme. "Kardan pidevalt, et võin enda jaoks väga olulise töö kaotada, eriti seda koroonaviiruse kontekstis. Ooperisaalid on ilmselt viimased, mis tavaellu naasevad," võttis Mesak hetkeolukorra kokku. 

Vaata täispikka intervjuud videost! 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11018945[/embed]

Kommentaarid puuduvad