Saskia Alusalu: teen vahel teadlikult telefonivabu päevi

Duubel

Meil on külas 2018. aasta Eesti parim naissportlane Saskia Alusalu. Me palusime tal monitoorida ühe päeva jooksul, kui palju ta aega oma nutiseadmes veetis.

Saskia tunnistas, et ta küll otseselt ei jälgi, kui palju ta telefoni kasutab, aga teeb teadlikult vahel endale telefonivabu päevi. "See tuleb loomulikult, siis kui tunnen, et olen liiga palju kasutanud."

Tippsportlasena tuleb ka tihti oma sotsiaalmeediat täiendada ja Saskia on leidnud enda jaoks hea tasakaalu. "Jagan vaid asju, mis mind ennast on mõjutanud ja ei tarbi seda, mida vaja pole," selgitab ta.

Peamiselt näeb ta siiski lastes liigset nutisõltuvust kui probleemi, sest see hajutab ka tähelepanu ning füüsiline pool jääb tihti neil vajaka. "Kui sul lapsena ei kujune välja liikumisharjumust, see ongi väga raske."

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11021760[/embed]

Kommentaarid puuduvad