Robert Linna vanemapuhkusest: laste sünniga ei lõpe elu ära

Duubel

Kampaania „Meheks sünnitakse, isaks kasvatakse“ raames innustatakse isasid oma lastega rohkem aega veetma, sealhulgas osa võtma vanemapuhkusest. Kampaania eesmärk on julgustada isasid lapse kasvatamises aktiivsemalt osalema. Igal kampaanias osaleval mehel on oma lugu rääkida ja sõnum jagada. "Duublis" on külas üks kampaanianägudest - kahe lapse isa, muusik Robert Linna.

Robert oli 32, kui sai esimest korda isaks. Tema sõnul oleks võinud see juba varem juhtuda. "Oleksin ka nooremana isaks olemisega hakkama saanud. Nüüd julgustan kõiki olema lastega koos, sest seda ei peaks keegi kartma," rääkis ta. 

Roberti sõnul on õige, et heaks isaks kasvatakse: "üritan keerulistes olukordades huumorit kasutada. Õige mees peab tunnistama, et on vahel nõrk." 

Lisaks Albertile on Robertil ka peagi aastaseks saav tütar Evi, kes oli kolme kuune, kui Robert temaga jäi. "Noorena arvasin, et laste sünniga algab elus allakäik ja midagi head enam oodata ei ole. Tegelikult see nii ei ole, sest ka laste kõrvalt läheb elu rõõmsalt edasi," lõpetas Robert. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11070796[/embed]

Kommentaarid puuduvad