Genka: kui sa oled räppar, siis oled väga suure egoga inimene

Duubel

Kui 2020 on olnud kogu inimkonna jaoks ärev aasta, siis räpparid Genka ja Metsakutsu on oma uues muusikas vaatamas helgematesse aegadesse ja inspiratsiooni saanud 90ndatest. Nimelt avaldasid räpparid täna ühise loo nimega nimega „Hammustatud sõõrik”.

Metsakutsu debüütalbumi ilmumisest on möödunud 10 aastat ja selle tähistamiseks tegi mees loo just koos Genkaga, kes tal omal ajal ree peale saada aitas.

Eestis on hakatud räppi kui žanri alles nüüd rohkem hindama. Igal pool mujal maailmas on see juba ammu tavaline. "Mina arvan, et räpp-muusika on kooskõlas kõige muuga siin riigis, et asjad ei jõuagi Ida-Euroopasse nii kiiresti" selgitab Metsakutsu, miks räpp Eestis alles nüüd nii populaarseks saanud on.

Genka hinnangul tahavad populaarseks saanud asjadest kõik osa saada, mistõttu on ka Eesti räpp-muusika skeenes viimastel aastatel palju nö süldiversioone tekkinud. "Ma olen hetkel Eesti muusikamaastikul ja räpis sellises positsioonis, et ma ei saa nimesid nimetada," jääb Genka tagasihoidlikuks.

Muuhulgas tunnistab Genka, et räpiga käib kaasas ka teatud ärplemine. Ka Metsakutsu nõustub ja tõdeb, et temagi on ärpleja. "Kui sa oled räppar, siis oled väga suure egoga inimene. Teisest küljest see ikka mõnikord võib kätte maksta. Räpparid kipuvad kiirsti solvuma ning asjadest valesti aru saama," ütleb Genka.

Vaata täispikka intervjuud videoloost.

Genka ja Metsakutsu - "Hammustatud sõõrik"

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11140095[/embed]

Kommentaarid puuduvad