Marju Karin ilusüstidest: näo muutmine ei ole ilus, tähtis on näonaha hoidmine

Duubel

Koroonapandeemia ajal on täheldatud inimeste suurenevat huvi ilukirurgia vastu ning video vahendusel peetavad koosolekud ja muud kohtumised on pannud inimesi just oma nägu korrigeerima. Kas ilusüstid on tõesti noorte uueks normaalsuseks saanud? Seda on "Duubli" stuudios kommenteerimas ilusüstide tegija Marju Karin.

Pandeemia on ilusüstide vastu huvi tõstnud. „Kasvav trend on olnud paaril viimasel aastal, aga koroonakriis on seda veel 20% kasvatanud. Need ei ole rasked protseduurid ja inimesed saavad taastumise ajal maski kanda – seega on klientidel kergem otsustada ja hiljem taastuda,“ rääkis Karin.

Ilusüste tehakse, sest inimesed on rahulolematud oma väljanägemisega. „Muutmine ei ole ilu osa, tähtis on näonaha hoidmine. Meeste ja naiste näod on erinevad, aga ilusüstidega on võimalik kõikide inimeste näonahka 20 aastat säilitada,“ lisas ta.

Karini sõnul tuleb ilusüste teha pidevalt, ei piisa vaid ühest süstist: “naha eest on vaja hoolitseda samamoodi nagu hammaste või küünte eest. Seega on tähtis, et süste tehakse regulaarselt. Mina siiski klientidele meelde ei tuleta, et oleks vaja teha uus protseduur. Naine peab ise otsustama, kuna on sobilik aeg uueks vastuvõtuks. Kõiki soovijaid ma vastu ei võeta, ilusate naiste ees vabandan ja saadan ära.“

Vaata täispikka intervjuud videoloost.

Kommentaarid puuduvad