Hääleta „Õhtuse vahetuse“ lemmikpaari poolt ja võida auhindu!

uudised.ee

“Duubli” suur eriprojekt “Õhtune vahetus” on lõppemas!

Anna teada, kes oli Sinu lemmikpaar ja võida ülimalt eriline auhind!

Kaheksa nädalat kestnud juubeliprojekt on lõpule jõudmas ja soovime teada, kes sai Sinu hinnangul “Õhtuse vahetuse” juhtimisega kõige paremini hakkama. Veebihääletuse tulemusena selgub TOP3 paari, kelle seast selgitatakse välja võitja telefonihääletuse teel reedel 2. aprillil “Õhtuse vahetuse” suurejoonelises finaalshows!

 
Oma lemmiku poolt saab hääletada 26.03-02.04.2021, veebihääletus läheb lukku 2. aprillil kell 12.00! Veebis enim hääli kogunud TOP3 paari seast selgub võitja reedel “Õhtuse vahetuse” meeleolukas finaalsaates! Veebihääletajate vahel läheb loosi vahva auhind, mis sisaldab kõikide osalejatega kruuside komplekti! Auhinna võitja loosime välja 2. aprillil.

Kommentaarid puuduvad