Liis ja Mihkel naasvad „Duublit“ juhtima valgete hobustega!

uudised.ee

Alates tänasest säravad TV3 argiõhtutes „Duubli“ saatejuhtidena taas Liis Lusmägi ja Mihkel Raud. Selleks, et Liis ja Mihkel mõnusamalt otse-eetrisse jõuaks, rakendati kalessi ette valged hobused ning sõit „Duubli“ stuudiosse võis alata.  

Valgete hobustega taas vaatajate ette jõudvad Liis Lusmägi ja Mihkel Raud on puhanud, tulvil entusiasmi ning valmis argiõhtute otse-eetris endast parima andma. Liisi sõnul võimaldas eriprojekt „Õhtune vahetus“ aja maha võtta, et uute põnevate ettevõtmistega tegeleda ja perega aega veeta. Mihkligi puhkus kulges tegusalt ning ta on valmis „Duubliga“ hoogsalt jätkama. „Mulle väga meeldib, et „Õhtusest vahetusest“ jääb „Duublisse“ alles muusikaline osa. Kindlasti muutub saade ka mõnevõrra meelelahutuslikumaks, kuid laias laastus naaseb eetrisse parimas mõttes vana hea „Duubel“ mõningate uuendustega,“ selgitab Raud. 

Liis Lusmägi ja Mihkel Raud olid puhkusel eriprojekti „Duubel: Õhtune vahetus“ ajal, mis kestis 1.02-2.04. TV3 loovjuhi Urmas Eero Liivi sõnul oli „Õhtuse vahetuse“ eesmärgiks TV3 juubeliaasta alguse puhul vaatajatele üllatusi pakkuda ning anda tuntud inimestele võimalus end otse-eetris saatejuhtidena proovile panna. Iga nädal oli just selle kuulsa ja armastatud paari nägu, kes saadet konkreetsel nädalal juhtisid. Paar tõi kaasa oma ideed, teemad ja külalised. „Duubli: Õhtuse vahetuse“ saatejuhtide paarid olid: Synne Valtri ja Kalle Sepp, Brigitte Susanne Hunt ja Mart Sander, Kirsti Timmer ja Jesper Parve, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda, Ott Lepland ja Andres Puusepp, Nele-Liis Vaiksoo ja Marta Laan, Triin Lellep ja Mart Sander ning Joel Ostrat ja Jarek Kasar. Rahvas valis ka oma lemmik- saatejuhipaari, kelleks sai Teet Margna ja Kristjan Jõekalda duo.

Liis Lusmägi ja Mihkel Raud juhivad „Duublit“ TV3s argiõhtuti kell 19.25.

Vaata ka videot, kuidas lustakat hobustega klippi filmiti!

Kommentaarid puuduvad