Meisterjaan möllab TikTokis: teen seeriat “Piinlikud intervjuud abikaasaga”

uudised.ee

“Duubli” stuudios on külas üks Eesti omapärasemaid artiste Meisterjaan, kes ei kogu populaarsust mitte ainult muusikaga, vaid ka humoorikate TikToki videotega.

Tegelikult hakkas Meisterjaan ehk Jaan Tätte juunior videoklippe juba ammu tegema, kuid TikToki platvormi vastu hakkas ta huvi tundma umbes kuu aega tagasi. “Mu abikaasa poeg ütles, et minust juba on seal mingid videod,” räägib ta, mis ajendas teda endalegi isiklikku profiili looma. Parmupilli rahva teadvusesse toonud Tätte ütleb, et üldiselt paneb sinna suhteliselt suvalisi videoid.

Kui algselt peitus TikToki fenomen suuresti lühiklippides, mille sisuks oli tantsimine, siis täna moodustab see vaid kolmandiku kogu sisust, arvab Tätte. “Praegu teen seeriat awkward (ebamugav – toim.) intervjuud abikaasaga,” räägib Meisterjaan, kellel on Tiktokis jälgijaid 4500.

Jaani sõnul on pereelu mingid asjad paika loksutanud. “Väga palju on muutunud viimase kuue aastaga. Raske hinnata, kas on muutunud pere või lihtsalt ele,” mõtiskleb Tätte ja lisab, et mõistab maailma paremini ja terviklikumalt.

Eeloleval suvel saab Meisterjaan lavale vähemalt kaks korda. Täna valmistab ta ette uusi lugusid, suvel on plaanis avaldada kaks singlit ja kui hästi läheb, siis on sügisel loota ka uut albumit. 

Kommentaarid puuduvad