Soome talendisaates osalenud Siret Tuula sõnum noortele: kasutage kõiki võimalusi ära!

uudised.ee

"Duublis" on külas üks äärmiselt andekas Eesti naine Siret Tuula, kelle talenti tunnevad eriti hästi just meie põhjanaabrid. Nimelt osales ta Soome telesaates “The Voice” ning jõudis sealses tasavägises võistluses poolfinaali.

Küsimuse peale, kas ta nüüd tagasivaadates oleks teinud midagi teisiti, on Siret esmalt nõutu. "Ma ei ütle, et ma midagi ei teeks teisiti. Samas, ma olen üsna rahul kõigega, mis sai tehtud ja kõik oli telesaate piires tehtud koos saatemeeskonnaga, Kõige selle juures ütleks, et läks päris kenasti," sõnab ta.

Siret selgitas, kuidas ta oli oma esimeseks etteasteks ettevalmistanud loo, kus oli täpselt üks koht, kus ta teadis, et kas kohtunikud keeravad oma toolidega tema poole või mitte ning saates käis ta kokku lausa kolme erineva kohtuniku käe all. 

Teadugipärast on Siret käinud Eestis ka superstaari saates. Kõigile neile, kes plaanivad sinna minna, on tal varuks ka hea nõuanne. "Kasutage kõiki võimalusi ära, mis selle saate jooksul tekivad, sest see kaob nii kiiresti käest ja neid ei tooda kandikul ette. Ning kindlasti ärge lugege kommentaare!"

Kommentaarid puuduvad