Merlyn Uusküla meisterdas oma pulmakutsed ise: mulle tohutult meeldib käsitöö!

uudised.ee

"Duublis" on külas laulja Merlyn Uusküla, kes andis hiljuti välja uue singli "Sul küsin ma" ja lisaks planeerib ta ka oma pulmi.

Merlyn kihlus hiljuti oma kallimaga ja plaanib juba tänavu ka pulmad ära pidada. "Kogu sellest pulmateemast on juba nii palju räägitud ja kirjutatud, aga ma tunnen, et see on selline helge teema peale pikka koroonatalve. Inimesed tahavad midagi rõõmsat ja toredat kuulda," naerab Merlyn, et on sellest juba ohtralt saanud pajatada.

Laulja sõnul on tema tõelised unistuste pulmad mere ääres ja külaliste osas piirdutakse keskmise arvuga ehk kohale on kutsutud vaid tuttavad ja sugulased. Pulmabänd jääb aga kuni lõpuni saladuseks. "Kuna me mõlemad armastame merd ja ka kihlumine toimus mere ääres, tundus igati loogiline pidada ka pulm mere ääres," selgitab ta.

Imekaunid pulmakutsed nikerdas Merlyn täitsa ise. "Ma tahan, et pulmad oleksid hästi enda nägu ja et kutse oleks unikaalne ning kordumatu. Mulle tohutult meeldib käsitöö ja ühe kutse valmistamine võtab umbes 7 minutit," sõnab ta.

Kommentaarid puuduvad