Superstaarisaade oli Getter Jaani jaoks eneseületus: proovi jääda iseendaks!

Suvised Seitsmesed

Juba loetud nädalate pärast alustab taas paljude Eesti muusikute hüppelauaks olnud saade “Eesti otsib superstaari”. Võistlema on oodatud kõik noored andekad lauljad, tuleb vaid julgus kokku võtta ja end kirja panna. Superstaari saatest sai alguse ka laulja Getter Jaani tähelend. Kuidas läheb tal veelauaga sõit ja millist närvikõdi see pakub, vaata juba videoloost.

Juba loetud nädalate pärast alustab taas paljude Eesti muusikute hüppelauaks olnud saade “Eesti otsib superstaari”. Võistlema on oodatud kõik noored andekad lauljad, tuleb vaid julgus kokku võtta ja end kirja panna. Superstaari saatest sai alguse ka laulja Getter Jaani tähelend. Kuidas läheb tal veelauaga sõit ja millist närvikõdi see pakub, vaata juba videoloost.

Kommentaarid puuduvad