“Padjaklubi” Laura joob koos Eesti Youtuberitega spinati-jalapeno-brokkoli-tomatimahla smuutit! 

TV3

"Padjaklubi" Laura videoblogis on sellel korral külas kaks populaarset Eesti Youtuberit - mõni aasta tagasi veganluse videoga tuntust kogunud Jennifer Nimmerfeldt ja tätoveeringutega kaunistatud kompu Martti Hallik. Noored võtavad ette maailmakuulsa smoothie challenge'i. Smuuti komponendid selgitatakse välja loosi teel, mis tähendab seda, et smuuti sees võivad olla paremal juhul mustikad, maasikad ja apelsin, kuid halvemal juhul spinat, sinep, jalapeno, tsillikaste või brokkoli. Kas kogenud Youtuberid suudavad oma smuuti lõpuni juua ja mis komponendid saab endale Laura? Ja kas te teadsite, et Laural on selgeltnägija võimed! Laura suudab vähese ajaga arvata ära Martti vanuse, õed-vennad, koduloomad ja isegi tähtkuju

[gallery ids="274553,274554,274555,274556,274557,274558"]

Ja see pole veel kõik! Hea uudis on ka "Padjaklubi" sarja fännidele, kellel on Misa pereelust juba kõrini. Vana Misa on tagasi - tunked jalas ja nalja hakkab saama rohkem, kui kunagi varem. Eriti tänases osas, sest Misa proovib end ise taasleida ja kehtestada. Tüdrukutel on aga jama majas, sest Maria avastab riidepoe tagaruumist turvakaamera, mis võib paljastada tema tumeda saladuse.

 

Vaata treilerit SIIT

 

"Padjaklubi" täna kell 21.30 TV3s! 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/724228[/embed]

Kommentaarid puuduvad