“Selgeltnägijate tuleproovis” selgub kogu tõde Marilyn Kerrost

TV3

Tänases „Selgeltnägijate tuleproovis“ saame lähemalt tuttavaks saates osaleva eestlanna Marilyn Kerro ja tema elukaaslase Aleksandr Šepsiga. 

Saade on täielikult pühendatud selgeltnägijale Marilyn Kerro ja meediumile Aleksandr Šeps. Millal nad lõpuks abielluvad ja kas soovivad ka lapsi saada? Kuidas elas Marilyn üle oma isa surma? Millest ta unistab ja kas kavatseb järgmisel hooajal uuesti osaleda? Vastused annab tänane eksklusiivne saade Marilyn Kerrost.

 

 

„Selgeltnägijate tuleproov“ TV3-s täna kell 20.00

 

Tänases „Selgeltnägijate tuleproovis“ saame lähemalt tuttavaks saates osaleva eestlanna Marilyn Kerro ja tema elukaaslase Aleksandr Šepsiga. 

Saade on täielikult pühendatud selgeltnägijale Marilyn Kerro ja meediumile Aleksandr Šeps. Millal nad lõpuks abielluvad ja kas soovivad ka lapsi saada? Kuidas elas Marilyn üle oma isa surma? Millest ta unistab ja kas kavatseb järgmisel hooajal uuesti osaleda? Vastused annab tänane eksklusiivne saade Marilyn Kerrost.

 

 

„Selgeltnägijate tuleproov“ TV3-s täna kell 20.00

 

Kommentaarid puuduvad