“Me armastame Eestit” toob ekraanile uued taustalauljad

TV3

TV3 armastatud telesaate „Me armastame Eestit“ juba seitsmes hooaeg toob kaasa uued saate lauljad, palju põnevaid külalisi ning hoogsat reedeõhtust show`d. 

Septembrikuus alustav telemäng „Me armastame Eestit“ seitsmes hooaeg toob teleekraanile armastatud lauljad Kaire Vilgatsi ja Rolf Roosalu.  Viimane tunnistab, et oli saatesse taas nõus tulema just tänu Vilgatsile. Ka Kaire pole lavapartneri suhtes kiitustega kitsi ning ütleb, et just Rolfiga sünnib suurepärane koostöö. „TV3 ekraanil olla on vaid rõõm, kuigi esimeste salvestuste eel oli väike närv siiski sees, samas Rolfi olemasolu aitab alati,“ kinnitab Kaire Vilgats.

"Me armastame Eestit" on suur reedeõhtune telemäng, mis hõlmab endas lõbusat ja hoogsat showd, kus on segatud nutikalt kombineeritud teadmised ja puhtakujuline meelelahutus kogu perele. Saatejuht on Eda-Ines Etti, kohtunikeks Peeter Oja ja Hannes Võrno. 

„Me armastame Eestit“ alustab uue hooajaga TV3-s juba septembrikuus.

Kommentaarid puuduvad