HOOAJA VIIMANE! Tinderi paar osaleb TV3 saates „Tule mulle naiseks“

TV3

Kes ütleb, et tutvumisportaalidest ei või leida tõelist armastust? Just nii tutvusid kaks aastat tagasi Tõnis ja Mari-Liis. Kihlumisettepaneku otsustas noormees teha justkui romantikafilmis - mererannas päikeseloojangu ajal nende tutvumise aastapäeval. Või siiski mitte päris. Sest enne oli ju aega terve päev, et Mari-Liisi nutikus ja kannatus proovile panna.

[gallery ids="284391,284392"]

TV3 romantilises telesaates „Tule mulle naiseks“ näeme armunud eesti noormehi, kes on otsustanud, et soovivad oma väljavalitutele enneolematul moel teha unustamatu abieluettepaneku. „Tule mulle naiseks!“ on üllatusterohke ja tõeliselt romantiline koguperesaade iga inimese ühest kõige olulisemast otsusest. Täna jõuab TV3 ekraanile hooaja viimane osa. 

 

"Tule mulle naiseks" hooaja viimane osa TV3-s täna õhtul kell 20.00.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/768577[/embed]

Kommentaarid puuduvad