Imed on võimalikud! INGLITE AEG aitas pisikese Sanderi esimest korda elus kuuljaks Teata meile abivajajast!

Keili Sükijainen

Möödunud aasta jõulude ajal kogus Eesti edukam heategevusaade “Inglite aeg” tänu headele Eesti inimestele üle 303 tuhande euro viie pere toetuseks. Üks neist oli kurdina sündinud väike Sander, kelle vanematel oli veel viimane lootus, et poisist võib kunagi kuulja saada. Tänu abivalmitele annetajatele on Sander nüüd jälle kuulja. Vaata südamlikku videot!

„Inglite aeg“ otsib ka sel aastal kaasmaalasi, kelleni tuua jõuluime! Kui Sinu või Su lähedaste või Sinu linnas, vallas või külas on inimesi/perekondi, kelle eluteele on saatus veeretanud katsumusi, millest neil isekeskis on raske välja tulla, siis anna meile sellest teada, saates oma lugu aadressil: [email protected].

[embed]http://www.tv3play.ee/play/782343[/embed]

Kommentaarid puuduvad