Eesti nõiad uurivad erakordselt uskumatut ja hirmsat lugu, mis leidis aset Lasnamäel asuvas kontorihoones

TV3

Eksivad need, kes arvavad, et äraeksinud vaime võib leida vaid väga vanades majades. Kas selgeltnägijad suudavad välja selgitada, kes ja miks kummitab Lasnamäel asuvas kontorihoones? Meie ees lahti rulluv lugu on  nii uskumatult jube, et selle kõrval kahvatuvad kõik õudusfilmid. 

Ülipõnev “Eesti selgeltnägijate tuleproov” eetris esmaspäeviti kell 21.30 TV3s! 

Eksivad need, kes arvavad, et äraeksinud vaime võib leida vaid väga vanades majades. Kas selgeltnägijad suudavad välja selgitada, kes ja miks kummitab Lasnamäel asuvas kontorihoones? Meie ees lahti rulluv lugu on  nii uskumatult jube, et selle kõrval kahvatuvad kõik õudusfilmid. 

Ülipõnev “Eesti selgeltnägijate tuleproov” eetris esmaspäeviti kell 21.30 TV3s! 

Kommentaarid puuduvad