Skandaalne “Kuuuurija”: mis toimub heategevuslikus Lootuse Külas tegelikult? 

TV3

 

Tänane Kuuuurija võtab ette MTÜ Lootuse Küla, mis on juba aastaid tegelenud narkomaanide ja alkohoolikute aitamisega. Seekord pöördusid aga saatejuht Katrin Lusti poole mehed, kes väitsid, et nad sattusid Lootuse Külas vaimse terrori ohvriks. Mehi mõnitati ja alandati, kuni nad ei pidanud enam vastu ja nad lahkusid sealt. "Kuuuurija" võtab Lootuse Küla luubi alla ja uurib, mis seal tegelikult toimub! 

Saate teises pooles viib Katrin Lust vaataja Keskerakonna Kongressile, kus juhtub taas nii mõndagi põnevat. Näiteks väidavad ühed prouad, et neid taheti Edgar Savisaare nime suhu võtmise eest Kongressil trepist alla lükata!

 

"Kuuuurija" on eetris juba täna õhtul kell 20.00 TV3s! 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/783119[/embed]

Kommentaarid puuduvad