“Naabrist parem”: vali oma lemmik magamistuba ja vaata, kuidas mehed voodipesu vahetavad!

TV3

"Naabrist parem" 6. osas valmisid magamistoad. Kuldse võiduroseti said Jana ja Siim-Sten, kes üllatasid žüriid suuresti. Oma esimese punase roseti said perekond Meikarid, Kristi ja Aleksandr. Meikarid olid sellest väga löödud, eriti väike Aleksandra, kes pani kogu oma hinge ja südame kummuti renoveerimisse!  

Aeg oli ka mehed tugevalt proovile panna! Pealtnäha lihtne voodipesu vahetamine ning voodite üles tegemine ajab meestel pea sassi, eriti kui naistekari karjub ja juhendab. Tuleb valida õige strateegia! Nalja saab Aleksandriga, kellel naisi häälekalt juhendamas lausa mitu, enesekindel Rasmuski satub kergelt ärevusse ning lõpuks poeb ise peadpidi tekikoti sisse! Selgub, et Siim-Sten on lausa professionaalne aja peale voodipesu vahetaja - võidukalt vaid 5 minutiga on Siimul töö tehtud ning korter 4, Jana ja Siim-Sten said veel ühe kuldse roseti võrra rikkamaks! 

Vaata pilte kõigi naabrite magamistubadest, et lugejad saaks valida oma lemmiku. 

"Naabrist parem" 6. osa saad järelvaadata siit:

Kommentaarid puuduvad