“Naabrist parem” avatud uste päev juba laupäeval!

TV3

Laupäeval, 27.05  toimub sarja "Naabrist parem" avatud uste päev, mil huvilised on lahkesti oodatud telerist tuttavaks saanud tegelaste ja nende sisustatud korterite tutvumisele.

Nii sarja austajad kui lihtsalt kodukujunduse huvilised saavad otse sündmuskohal nelja võistlejapaariga juttu puhuda ning loomulikult aegsasti mõelda, kelle poolt finaalsaates hääletada. Kõik on oodatud alates kella 12st kuni kella 15ni pärastlõunal.

Tule ja vaata oma silmaga üle nii naabrid, saatejuhid kui ka nende kodud. Külalistel teeb musid magusaks Tassikoogid kohvik ning naabrite kodusid tutvustab Pindi Kinnisvara. Loomulikult jagatakse ka õhupalle! Aadress: Laagri, Kaselaane põik 8 (Kasekodu elamurajoon).

Telesarja "Naabrist parem" võitjad selguvad juba 21. juunil TV3 otse-eetris. 

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/844007[/embed]

Kommentaarid puuduvad