Kuum galerii ja video! Alustab uus pöörane vene suhte-reality “Exid rannal” 

TV3

Alustab uus pöörane tõsielusari, mille kõrval kahvatab isegi legendaarne „Puhkus Mehhikos“. Noortele vene kuttidele lubatakse uusi kuumi pruute kaunil Sansibari saarel India ookeanis. Suur on aga noormeeste jahmatus, kui kohale purjetavad hoopis nende tigedad ja solvunud endised elukaaslased. 

„Exid rannal“ on romantiline reality, mille keskel on kaheksa energilist noort inimest: neli tütarlast ja neli noormeest. Reality toob vaatajani keerulise loo, mis ühendab kõigi osalejate saatust. Kõik kangelased elavad ühes luksuslikus eliitvillas, maalilisel Vahemere rannikul. Iga osaleja on tulnud saatesse mitte kuulsuse ja tähelepanu pärast, vaid ka romantika ja tõsise suhte ning loomlikult ka armastuse pärast. Osalejate vahel tekib sümpaatia, mis viib paaride tekkimiseni.

Tekkinud olukord ei ole siiski püsiv, majja saabuvad praeguste osalejate eksid. Keegi neist võtab koha ühelt praeguselt osalejalt, kuid nad ei saa kunagi teada, kes see on. Iga nädal saabuvad uued osalejad – endised eksid. Nendevahelised suhted saavad olema keerulised ja see ei ole üllatav.

Reality autorite sõnul on uued osalejad seotud mitte ühe vaid lausa mitme tegelasega. See raskendab nende suhteid, kuid arusaamiseni tuleb jõuda nendel endal. Esimene hooaeg on saanud üheks kõrgeima reitinguga saateks Inglismaal, seda kogu MTV ajaloo jooksul.

Uus pöörane suhtereality “Exid rannal” täna kell 21.30 TV3s! 

Alustab uus pöörane tõsielusari, mille kõrval kahvatab isegi legendaarne „Puhkus Mehhikos“. Noortele vene kuttidele lubatakse uusi kuumi pruute kaunil Sansibari saarel India ookeanis. Suur on aga noormeeste jahmatus, kui kohale purjetavad hoopis nende tigedad ja solvunud endised elukaaslased. 

„Exid rannal“ on romantiline reality, mille keskel on kaheksa energilist noort inimest: neli tütarlast ja neli noormeest. Reality toob vaatajani keerulise loo, mis ühendab kõigi osalejate saatust. Kõik kangelased elavad ühes luksuslikus eliitvillas, maalilisel Vahemere rannikul. Iga osaleja on tulnud saatesse mitte kuulsuse ja tähelepanu pärast, vaid ka romantika ja tõsise suhte ning loomlikult ka armastuse pärast. Osalejate vahel tekib sümpaatia, mis viib paaride tekkimiseni.

Tekkinud olukord ei ole siiski püsiv, majja saabuvad praeguste osalejate eksid. Keegi neist võtab koha ühelt praeguselt osalejalt, kuid nad ei saa kunagi teada, kes see on. Iga nädal saabuvad uued osalejad – endised eksid. Nendevahelised suhted saavad olema keerulised ja see ei ole üllatav.

Reality autorite sõnul on uued osalejad seotud mitte ühe vaid lausa mitme tegelasega. See raskendab nende suhteid, kuid arusaamiseni tuleb jõuda nendel endal. Esimene hooaeg on saanud üheks kõrgeima reitinguga saateks Inglismaal, seda kogu MTV ajaloo jooksul.

Uus pöörane suhtereality “Exid rannal” täna kell 21.30 TV3s! 

Kommentaarid puuduvad