Suvesangarid: Kristjan Rabi käis autoga üle katuse!

TV3

Tänaõhtuses „Suvesangarite“ osas käib Kristjan Rabi autoga üle katuse. Saatejuhid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja annavad vaatajatele nõu, mida teha siis, kui auto on katuse peal ning seletavad samm-sammult, kuidas autost väljuda.

„Kiirustasin mina saate võttele, suhtlesin inimestega ja siis ühel hetkel kadus justkui maapind ära ja kummuli ma olin!“ ütles Kristjan Rabi.

„Sul olid jalas plätud! Plätu ei ole turvaline ja hea autojuhtimise jalanõu!“ manitses Indrek Vaheoja.

„Õnneks tal oli turvavöö kinni ja see ta päästis! Kui Sul turvavöö poleks kinni olnud, oleks Sa halvemal juhul läbi külje- või esiklaasi välja lennanud või jäänud auto alla kinni.“ ütles ekspert Indrek Madar.

„Suvesangarid“ täna kell 21.30 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/855363[/embed]

Kommentaarid puuduvad