Humoorikas uus videoblogi: Helen muutis Kalvi-Kalle naiseks!

Seistmesed

„Prooviabielu“ saates tuntust kogunud Kalvi-Kalle ja Helen alustasid oma videoblogiga. Oma esimeses videopostituses on Helen otsustanud, et Kalvi-Kalle vajab imelist muutumist ja teeb talle meiki.

Seejärel lähevad nad koos tänavale inimesi üllatama – käivad tanklas poodlemas, mängivad korvpalli ja kohtuvad fännidega.

„Täna me teeme Kalvi-Kalle naiseks!“ kõlab Heleni lubadus nende esimeses videopostituses. „Me oleme nagu kaksikud,“ on Kalvi-Kalle tulemusest üllatunud. „Järgmine päev Sa läksid ka parukaga linna ja see meeldis kõigile inimestele!“ rõõmustas Helen.

Kalvi-Kalle ja Heleni tegemistega saab alates tänasest kursis olla TV3 Play vahendusel. Juba järgmises videopostituses lubavad Helen ja Kalvi-Kalle romuralli võlud vaatajateni tuua ja edaspidi saame näha neid kindlasti ka õelaid kommentaare lugemas. Läheb põnevaks!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/861783[/embed]

Kommentaarid puuduvad