“Su nägu kõlab tuttavalt” uus hooaeg: vaata, kelleks kehastuvad näosaate osalejad 1. saates!

TV3

Taas on aeg teha võimatu võimalikuks ja kohtuda vanade lemmikutega kõige lõbusamal moel – 6. hooajaga alustab meeleolukas laulu- ja paroodiashow “Su nägu kõlab tuttavalt“!  Uus hooaeg tõotab tulla varasematest veelgi üllatavam, sest kõik kaheksa andekat ja armastatud artisti on täiesti uued talendid, kes rahvast oma paroodianumbritega juba sel pühapäeval naerutama hakkavad. Ürgselt andekas Andres Dvinjaninov, armastatud näitleja Hele Kõrve, energiast pakatav Daniel Levi Viinalass, sensuaalne superstaar Elina Born, sarmikas laulja Bert Pringi, draamateatri imeline Marta Laan, sensatsiooniline noortedirigent Valter Soosalu ja uus särav täht Saaremaalt – Hanna Martinson. Keda parodeerivad osalejad esimeses saates?

Hele Kõrve – Elina Born

Andres Dvinjaninov – Maarja-Liis Ilus

Elina Born – Kurt Cobain  

Bert Pringi – Heli Lääts

Marta Laan – Marju Länik  

Daniel Levi Viinalass – JAM 

Valter Soosalu – Tom Jones  

Hanna Martinson – Jennifer Rush

Timelapse video Elina muutumisest:

Timelapse video Hele muutumisest: 

Timelapse video Berdi muutumisest:

Taas on aeg teha võimatu võimalikuks ja kohtuda vanade lemmikutega kõige lõbusamal moel – 6. hooajaga alustab meeleolukas laulu- ja paroodiashow “Su nägu kõlab tuttavalt“!  Uus hooaeg tõotab tulla varasematest veelgi üllatavam, sest kõik kaheksa andekat ja armastatud artisti on täiesti uued talendid, kes rahvast oma paroodianumbritega juba sel pühapäeval naerutama hakkavad. Ürgselt andekas Andres Dvinjaninov, armastatud näitleja Hele Kõrve, energiast pakatav Daniel Levi Viinalass, sensuaalne superstaar Elina Born, sarmikas laulja Bert Pringi, draamateatri imeline Marta Laan, sensatsiooniline noortedirigent Valter Soosalu ja uus särav täht Saaremaalt – Hanna Martinson. Keda parodeerivad osalejad esimeses saates?

Hele Kõrve – Elina Born

Andres Dvinjaninov – Maarja-Liis Ilus

Elina Born – Kurt Cobain  

Bert Pringi – Heli Lääts

Marta Laan – Marju Länik  

Daniel Levi Viinalass – JAM 

Valter Soosalu – Tom Jones  

Hanna Martinson – Jennifer Rush

Timelapse video Elina muutumisest:

Timelapse video Hele muutumisest: 

Timelapse video Berdi muutumisest:

Kommentaarid puuduvad