„Padjaklubi“ on vaadatud internetis üle 4 miljoni korra!

TV3

"Padjaklubi" esimene hooaeg alustas 2014. aasta märtsikuus ning uue komöödiasarja vastuvõtt oli märkimisväärne. Nüüdseks on populaarne telesari rõõmustanud vaatajaid juba 3 aastat ning jõudnud 8. hooajani. Tänaseks on „Padjaklubi“ Eesti üks vaadatumaid kodumaiseid sarju internetis ja on kogunud TV3 Plays juba üle 4 miljoni vaatamise – täpsemalt 4 199 165 vaatamist!

“Padjaklubi” pole mitte ainult internetis populaarne. Poelettidel kogub populaarsust ka sensatsiooniline Padjaklubi jäätis. Samuti on tegelaskuju Laura videoblogi teinud märkimisväärsed tulemused – blogivideoid on kokku vaadatud üle miljoni korra! Padjaklubi tüdrukud jätkavad televaatajate naerutamisega ka edaspidi, tuues vaatajani soojad mälestused, kokkuhoidliku sõpruse mudeli ning probleemid noorte isepäiste naiste eludes. Kõik eelnev moodustab ühe väga fenomenaalse terviku, millesarnast Eestis ei leidu.

Tänaõhtuses osas ärkab Laura tundmatu külajorsi kõrval ja sattub paanikasse. Miša püüab Laurat päästa ja kutsub lisaks teistele tüdrukutele ka Maria linnast appi. Nüüd on jälle kõik neli tüdrukut üle pika aja koos ning seiklused maaelus võivad jätkuda.

„Padjaklubi“ täna kell 21.30 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/882286[/embed]

Kommentaarid puuduvad