„Minu imeline muutumine“ võimas avapauk – Ulvi kaotas 87 kg!

Seistmesed

Populaarne muutumissaade alustas uut hooaega ning esimese saate peategelaseks oli 38-aastane Ulvi. Naine võitles ülekilode, habeme ja häbiga. Sellel noorel naisel polnud hambaid, ta ei suutnud söömishoogusid pidurdada, ta kaalus 150 kilo ning jõuetus ning ülekaal viis selleni, et Ulvit vaevas kurvameelsus. Ulvi pere ja sõbrad otsustasid, et niimoodi tema elu enam jätkuda ei saa ja registreerisid ta muutumissaatesse. Oma perekonna ette naases Ulvi 87 kg kergemana ning on kordades õnnelikum ja elurõõmsam, kui enne.

Mis protseduurid Ulvile tehti?

1. Hambaravi – eemaldati 14 hambajuurt ja 1 hammas, tehti pärlipesu ja eemaldati hambakivi. Paigaldati büügelproteesija totaalprotees.

2. 12 erinevat operatsiooni – nina plastika, kaela springlift plastika, näo modelleerimine rasvaga, laserprotseduurid habeme karvakasvu eemaldamiseks, Juvedermi süstid huultesse ja näo piirkonda, botuliintoksiini süstid otsmikule, õlavarre plastika, rindade tõstmine, rindade suurendamine Motiva implantaatidega, kõhu eesseina plastika, kõhu eesseina plastika, maost möödajuhtiv operatsioon, häbeme plastika, rasvaimu.

„Minu imeline muutumine“ eilset osa saad järele vaadata TV3 Playst SIIN

Kommentaarid puuduvad