„Kättemaksukontor“ saab reaalsuseks! Tule pane ennast proovile detektiivina!

TV3

„Kättemaksukontor“ on televaatajaid rõõmustanud kokku juba 8 aastat, vallutanud seeläbi fännide südamed ning pannud neid kaasa elama ja mõrvamüsteeriumeid lahendama läbi tele-eetri! Nüüd on kõikidel sarja austajatel võimalik päriselt tunda end detektiivikolmiku liikmena, sestEscape Room Factory ja TV3 avavad koostööna Telliskivi Kvartalis põgenemistoa, mis võimaldab nutikatel fännidel oma oskused proovile panna ning aidata Freyal, Marionil ning Lunal lahendada maalide võltsimisega seotud müsteerium.

„Põgenemistoad on populaarne meelelahutusvorm, mis on saanud noorte seas väga menukaks. Koostöös Escape Room Factoryga saame tuua menusarja reaalsusesse ning anda fännidele võimalus tunda ennast täisväärtusliku Kättemaksukontori liikmena.“ Sõnab TV3 turundusjuht Diana Räbbin.

Kättemaksukontori detektiivikolmik Marion, Freya ja Luna loodavad teie abile, et lahendada üks eriti salapärane juhtum. Kas Sina oled väärt kohta Eesti kõige vingemas detektiivide tiimis? Võta sõbrad kaasa ja pange ennast proovile TV3 ja Escape Room Factory koostöös valminud uues Kättemaksukontori põgenemistoas!

Kommentaarid puuduvad