Homme
11. juul
15...21
9...15
Ülehomme
12. juul
15...21
7...15

TV3

Šokeerivalt avameelne ülestunnistus! "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" osaline Alisa proovis endalt elu võtta, nõiasaate salvestus tuli katkestada

14:17 09. november 2017
Autor: TV3

TV3 saate "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" värske hooaja üheks favoriidiks on nõid Alisa, kellele tuhanded televaatajad igal neljapäeva õhtul kaasa elavad. Hiljuti tuli aga saate võtted katkestada, sest noor sensitiiv püüdis endalt elu võtta.

Septembri alguses said saatetegijad ootamatult teada, et Alisa üritas endalt elu võtta. Alisa ema leidis oma peaaegu verest tühjaks jooksud tütre läbi lõigatud veenidega vannist, kuid tänu kiirele reageerimisele suudeti ta elu siiski päästa. Kuna noor sensitiiv pidi pärast juhtunut ligi kaks nädalat arstide hoole all viibima, jäid “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” võtted pooleli. Saade oleks pidanud purki saama juba kaks kuud tagasi, kuid võtetesse tehti pikk paus, sest saatemeeskonnal oli lootus, et tuleproovi suur favoriit tuleb sellest siiski välja.

“Paljud asjad kogunesid. Selline lumepall tuli ja veeres suureks hunnikuks ja minu peale langes laviin. Seal oli kõike — nii avalik elu kui ka eraelu, mingid enda ambitsioonid,” selgitab Alisa täna õhtul eetrisse minevas intervjuus, miks ta endalt elu üritas võtta. 

Mis täpsemalt Alisaga juhtus, selgub täna õhtul kell 20.00 TV3 eetrisse minevas “Eesti selgeltnägijate tuleproovis”.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!