Homme
16. nov
4...10
2...8
Ülehomme
17. nov
4...8
-1...7

TV3

„Kuuuurija“ täna: suur usutüli! Kas religioonist on võimalik loobuda, kui Sinu terve pere on Jehoova tunnistajad?

13:23 13. november 2017
Autor: TV3

„Kuuuurija“ täna: suur usutüli! Kas religioonist on võimalik loobuda, kui Sinu terve pere on Jehoova tunnistajad?

 Katrin Lust toob saates „Kuuuurija“ ekraanile ühe pere suure usutüli. Lust usutleb noort naist, kelle isa ja ema on Jehoova tunnistajad. Kui aga ühel päeval soovis tütar Jehoova tunnistajate seast lahkuda, muutus tema elu põrguks! Kas religioonist on võimalik loobuda, kui inimene on nii-öelda selle lausa pärinud?

„Kuuuurija“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
M25 18:06 14. november 2017
Selline tunne nagu oleks dejavu.
Mul on ema jehoova tunnistaja ja surus mu õdedele ja vendadele usku peale. Kui me samuti ca 12-13 aastastena ei soovinud sinna kogudusse enam minna, siis peksti meid korralikult, kuid me ei andnud alla ja jätkasime protesti. Mõnitused ja alandused olid alguses igapäevased, kuid see oli seda väärt. Nüüd üle 10 aasta hiljem on ta ikka seal sektis ja tõesti nagu silmaklapid peas. Kahju on sellest, et praktiliselt kogu suhtlus sugulaste, tuttavate ja sõpradega on siiani hävitatud. Kõige hullem periood oli koolis. Alguses veeti isa ka sinna sekti, kuid peale mõningast aega ei läinud ta liimile. Kui isa oleks ka ajuloputatud, oleks me enne kodust jalga lasknud, kui sinna jäänud. Nüüd saadame kõik ema kuu peale, kui endiselt helistab ja kutsub sinna hullude koosolekule. See on jõhker, mis silmakirjalikkus nende seast läbi jookseb. Nad panevad üksteist pidevalt taga ja ussitavad üksteist.
Julgustan ka kindlasti inimesi sellest ringist jõuga välja rebida ja võimalusel lähedasi selle sekti eest hoiatada. Mida aeg edasi, seda hullemad on psühholoogilised tagajärjed.
Enamasti on nad täiesti pimedad ja usk on neil tõesti tugev, kuna öeldakse, et aimlnult selle usuga saab igavese elu ning uskmatud hävitatakse. Põhimõtteliselt pestakse aju, kuni usutaksegi, et kohe kohe tuleb armagedoon ning sa sured ära jumala käe läbi, kui sa tunnistajaks ei hakka. paduusklikke ootab ees täiuslik elu täiuslikus kehas paradiisis maa peal... Tere hommikust ja tule taevas appi!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?