Homme
16. nov
4...10
2...8
Ülehomme
17. nov
4...8
-1...7

TV3

„Merivälja“ eelviimane osa täna: selgub suur tõde ja kõik küsimused saavad vastused!

15:06 13. november 2017
Autor: TV3

Täna tulevad päevavalgele inimesi aastakümneid piinanud saladused! Merivälja objekti tükk saab müüdud, kuid kes on see salapärane ostja, kes tüki eest miljon krooni välja käib? Mida teeb Indrek saadud rahaga ja kuidas ta seda oma naisele serveerib? Anna on endiselt oma kadunud lapse otsingutel. Kui kaugele on ta nõus minema, et infot saada? Karin ja Ülle avastavad Risto juurest midagi väga ootamatut – maal, kus on peal Karin ja salapärane viiuldaja. Kes see on ja kuhu kadus viiuldaja Georg Sinilaid? Kõik saladused tulevad avalikuks ja täna selgub suur tõde!

Vaata klippi õhtusest osast! Tänases osas teeb kaasa ka Mattias Naan.

"Merivälja" eelviimane episood juba täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?