Homme
16. nov
4...10
2...8
Ülehomme
17. nov
4...8
-1...7

TV3

„Eesti parim pagar“ on tagasi!

12:48 14. november 2017
Autor: TV3

Oma 3. hooajaga alustab eestlaste kõige lemmikum küpsetuslahing „Eesti parim pagar“!  See on võistlus, mida on palavalt oodatud ja kaua küpsetatud. Kaunid koogid, kõige maiamad külaliskohtunikud ning uued, põnevad  kodukokad, kelle sarnaseid pole selles saates veel varem nähtud! Saatejuhi rolli astub taas rõõmsameelne maitseskeptik Alari Kivisaar ning kohtunikeks on võrratu ja särav koogikuningannaAngeelika Kang ning kulinaarne võlur Ants Uustalu.

Pagarisaate 3. hooaeg toob televaatajani kindlasti head maitsed, põnevad retseptid ja kasulikud küpsetamisnipid. Igas saates saabub kööki ka ootamatu üllatuskohtunik, kelleks on mõni väga tuntud ja vaatajate poolt palavalt armastatud koogisõber – Tanja Mihhailova, Vahur Kersna, Getter Jaani, Karin Rask, Mart Sander, Erik Orgu, Liisi Koikson jpt.

„Eesti parim pagar“ alustab juba 22. novembril!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?